“Ако не можете да обясните нещо така, че да ви разбере и 6-годишно дете то вие въобще си нямате понятие от това нещо”

Алберт Айнщайн

Начало

За нас

Продукти

Услуги

Разпродажба

Контакт

История

Още от началото на 70-те години на миналия век, създателя на фирма ПЕНЕВИ 45  професионално се занимава с инструментално производство с ЦПУ машини, а хобито му е дърводелство. През 1991 е регистрирана фирма ПЕНЕВИ 45 като  едноличен търговец. Първоначално произвеждажме  врати и мебели. Годините на производството и търговия, натрупахме много знания за материали, технологии, техники , което  ни позволява, да кажем , че си имаме понятие от тези продукти.

 

Качество, иновативност, надежност, близост до клиентите

Ние мъдруваме над продуктите, които веднъж предлагаме за вашият дом – а в ежедневието често не се виждат. Тяхната функция обаче се усеща. Тъй като нашите решения за интериора правят ежедневието ни сигурно и комфортни, даже и след дългогодишна употреба и това не остава незабелязано. Резултатът са възхитените притежатели на нашите продукти.

 

Със стратегия за бъдещето

Партньорство със световно известни фирми предлагащи иновативни, качествени и надежни решения. Нашите клиенти имат доверие в иновативната ни сила.

 

Близост до хората

Сътрудничество с нас означава партньорство в непрекъснатия личен диалог. Ние се концентрираме върху комплексните сфери  на потребностите на нашите клиенти и отделяме голямо внимание на детайлите. Резултатът от това са непрестанното оптимизиране на предлаганите продукти.